Списки осіб на попередні (періодичні) медогляди у 2019 році — Держпраці

Процедуру проведення медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі та осіб віком до 21 року визначено «Порядком проведення медичних оглядів працівників певних категорій».

Представники роботодавців у визначений термін повинні надати до управління з питань праці Головного управління Держпраці у своїй області заяву на ім’я начальника управління щодо визначення категорій працівників, які підлягають медичному огляду в 2019 році.

До заяви додаються:

  • штатний розпис  (витяг); 
  • дані лабораторних досліджень умов праці з визначенням шкідливих та небезпечних факторів виробничого середовища і трудового процесу на конкретних робочих місцях працівників відповідно до гігієнічної класифікації праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища, важкості і напруженості трудового процесу. 

Після розгляду наданих документів  спеціалістом відділу з питань гігієни праці за участю представника первинної профспілкової організації або уповноваженої працівниками особи складається Акт визначення категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичним оглядам у 2019 році.

 

0