Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників, випуск 9 «Виробництво консервів»

від 24 липня 2015 р. № 289

Відповідно до Методичних рекомендацій щодо формування кваліфікаційних характеристик професій працівників, затверджених наказом Міністерства соціальної політики України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 16 грудня 2011 року № 547/1438, Закону України «Про вищу освіту», Закону України «Про освіту» та з метою удосконалення організації роботи підприємств агропромислового комплексу, а саме консервної промисловості, наказую:

1. Затвердити і запровадити для застосування з 01 вересня 2015 року погоджений з Міністерством соціальної політики України Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників, випуск 9 «Виробництво консервів», що додається*.

____________
* Не наводиться.

2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства аграрної політики України від 30 грудня 2000 року № 277 «Про затвердження «Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників, випуск 9. Виробництво консервів».

3. Українському науково-дослідному інституту продуктивності агропромислового комплексу (ЄДРПОУ 00689160, 03035, м. Київ, пл. Солом’янська, 2) забезпечити подальше ведення та підтримку в актуальному стані Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників, випуск 9 «Виробництво консервів».

4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра Лапу В. І.

 

Перший заступник Міністра                                                              Я. В. Краснопольський

0