Змінено Інструкцію щодо виплат військовослужбовцям ЗСУ

Набрав чинності наказ Міністерства оборони України «Про затвердження Змін до Інструкції про порядок виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил України та деяким іншим особам» від 23.03.2017 № 165 відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.11.2007 № 1294 «Про впорядкування структури та умов грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та деяких інших осіб».

Пункт 2.2 розділу II Інструкції про порядок виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил України та деяким іншим особам, затвердженої наказом Міністерства оборони України від 11.06.2008 № 260 (Інструкція № 260), викладено в такій редакції: «2.2. У разі надання військовослужбовцям відпусток (додаткових відпусток) без збереження грошового забезпечення (заробітної плати), що визначені Законом України «Про відпустки» або іншими законами України, за час перебування у цих відпустках (додаткових відпустках) грошове забезпечення не виплачується».

Порядок нарахування та виплати грошового забезпечення військовослужбовцям, в тому числі призваним із запасу під час мобілізації, в особливий період здійснюється відповідно до Інструкції № 260 та Положення про фінансове господарство військової частини Збройних Сил України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 12.11.2010 № 590. Грошове забезпечення військовослужбовців визначається залежно від посади, військового звання, тривалості, інтенсивності та умов військової служби, та інших додаткових видів грошового забезпечення.

 

0