Затверджено форми заяв для отримання роботодавцями дозволу на застосування праці іноземців

КМУ підготував до оприлюднення проект постанови «Про затвердження форм заяв для отримання роботодавцями дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, продовження дії дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства або внесення змін до дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства». Відповідно до частин першої, третьої статті 422, частини першої статті 425 Закону України «Про зайнятість населення» від 5 липня 2012 р. № 5067-VI КМУ постановив:

  1. Затвердити форми заяв для отримання роботодавцями дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, продовження дії дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства або внесення змін до дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства.
  2. Визнати такими, що втратили чинність, постанови КМУ «Питання видачі, продовження дії та анулювання дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства» від 27 травня 2013 р. № 437; пункт 4 змін, що вносяться до постанов КМУ, затверджених постановою КМУ «Деякі питання дерегуляції господарської діяльності» від 28 січня 2015 р. № 42; зміни, що вносяться до Порядку видачі, продовження дії та анулювання дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, затверджені постановою КМУ від 18 січня 2017 р. № 28.

 

0