Відбулося засідання правління Фонду соціального страхування України

8 лютого ц.р. правління Фонду соціального страхування провело своє позачергове засідання.

Правлінням Фонду внесені зміни до установчих документів Фонду та приведено їх у відповідність до прийнятого Верховною Радою України 6 грудня 2016 року Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» № 1774.

Такі зміни внесено до Статут Фонду, Регламенту роботи постійних та тимчасових комісій. Крім того, правлінням Фонду прийнято ряд документів, необхідних для запровадження діяльності Фонду.

Зокрема:

  • затверджено структуру органів Фонду, структуру його виконавчої дирекції;
  • утворено робочі органи виконавчої дирекції Фонду та їх відділення, уточнено граничну чисельність працівників Фонду;
  • затверджено Положення про умови оплати праці та стимулювання праці працівників Фонду, схеми посадових окладів керівних працівників, спеціалістів і службовців Фонду.

Низка рішень правління стосувалась удосконалення складання та виконання бюджету. Затверджено нові коди економічної класифікації видатків бюджету, а також уточнений Порядок складання та виконання бюджету.

Також правлінням Фонду прийнято рішення, яким збільшено розмір допомоги на поховання до 4 100 гривень. З урахуванням прийнятих постанов, частки єдиного внеску, що спрямовується до Фонду відповідно до діючих пропорцій його розподілу, правлінням Фонду схвалено бюджет на 2017 рік.

За інформацією Мінсоцполітики України

 

0