У Києві створено міське Головне управління Пенсійного фонду України

У Києві створено міське Головне управління Пенсійного фонду України. Цей орган створено на базі головного управління, Лівобережного, Правобережного та Центрального об’єднаних управлінь Пенсійного фонду.

Відповідну постанову «Про утворення Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві» Кабінет Міністрів ухвалив сьогодні, 29 березня.

Як роз’яснили у Мінсоцполітики, проект акта розроблено з метою оптимізації роботи органів Пенсійного фонду України в м. Києві, забезпечення уникнення дублювань функціональних повноважень структурних підрозділів у головному та підпорядкованих йому управліннях, підвищення якісного рівня обслуговування осіб, які звертаються до органів Пенсійного фонду.

Прийняте Урядом рішення спрямоване саме на удосконалення організаційної діяльності органів Пенсійного фонду України в м. Києві та упорядкування їхньої структури.

Передбачається, зокрема, створення на базі головного управління, Лівобережного, Правобережного та Центрального об’єднаних управлінь єдиного органу Пенсійного фонду України в м. Києві з організаційною та кадровою структурою, яка відповідає сучасним принципам управління та обслуговування громадян.

За інформацією КМУ

0