ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ОСІБ, ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА ОРГАНІЗАЦІЮ ТА ВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ

Відповідно до п. 12 Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого постановою КМУ від 30.12.2022 р. № 1487 (далі — Порядок № 1487), державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації щороку до 1 жовтня визначають потребу в підвищенні кваліфікації працівників, відповідальних за ведення військового обліку. Підвищення кваліфікації цих осіб здійснюється не рідше одного разу на п’ять років.

Підвищення кваліфікації працівників, відповідальних за ведення військового обліку, відбувається в закладах освіти, які мають відповідну ліцензію. Тобто заклади, які не мають такої ліцензії, не можуть займатися підвищенням кваліфікації осіб, відповідальних за ведення військового обліку.

 

Окрім цього, наголосимо, що з потребою підвищувати кваліфікацію слід визначитися до 1 жовтня 2023 року,
адже така норма в Порядку № 1487 з’явилася лише цього року.            


НАША МЕТА: надати слухачам сучасні знання щодо ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів у державних органах, на підприємствах, в установах та організаціях. Саме тому спеціалісти кадрової системи KADREX розробили комплексну освітню програму підвищення кваліфікації (на узгодженні з Генеральним штабом Збройних сил України).


ФОРМАТ НАВЧАННЯ: онлайн-курс з максимально гнучким графіком без відриву від роботи

Отримайте знання зараз, а сплачуйте пізніше!

Якщо не маєте можливості сплатити всю суму одразу, не хвилюйтеся ми пропонуємо зручну опцію розтермінування платежу на 2 частини.
Тепер у вас є можливість розпочати курс зараз, а оплату здійснювати частинами.

 


ТРИВАЛІСТЬ КУРСУ: 2 місяці (120 годин)

НАБІР ГРУПИ: вересень-жовтень 2023 року

ПОЧАТОК КУРСУ: 23 жовтня 2023 року


ОТРИМАННЯ СВІДОЦТВА ДЕРЖАВНОГО ЗРАЗКА: 26 грудня 2023 року

ВАРТІСТЬ КУРСУ:
9500 грн. Знижка у серпні -30% — 6650 грн





 


 

 

РЕЄСТРАЦІЯ НА КУРС ЗА ПОСИЛАННЯМ
 

Організація та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів на підприємствах усіх форм власності




 

 

0