ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ОСІБ, ВІДПОВІДАЛЬНИХ ЗА ОРГАНІЗАЦІЮ ТА ВЕДЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ОБЛІКУ

Онлайн курс підвищення кваліфікації осіб, відповідальних за ведення військового обліку з свідоцтвом державного зразка «Організація та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів на підприємствах усіх форм власності»

Відповідно до п. 12 Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого постановою КМУ від 30.12.2022 р. Порядок № 1487, державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації щороку до 1 жовтня визначають потребу в підвищенні кваліфікації працівників, відповідальних за ведення військового обліку.

Підвищення кваліфікації працівників, відповідальних за ведення військового обліку, відбувається в закладах освіти, які мають відповідну ліцензію

Наголосимо, що з потребою підвищувати кваліфікацію слід визначитися до 1 жовтня 2023 року, адже така норма в Порядку № 1487 з’явилася лише цього року. 
 

 

Організація та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів на підприємствах усіх форм власності

 

0