Держслужба зайнятості закликала роботодавців долучатись до реформи відомства

Представники центрального апарату Державної служби зайнятості провели презентацію послуг відомства в рамках зустрічі із найбільшими роботодавцями, що входять до Європейської Бізнес Асоціації (EBA – англ.). В рамках зустрічі учасники домовились поглибити співпрацю у напрямку підбору кваліфікованого персоналу, а також надання рекомендацій щодо реформи ДСЗ.

Про це за підсумками заходу повідомив Заступник Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Сергій Кравченко.

«За останній час Служба зайнятості суттєво переформатувала свою роботу. Ми раді, що із нами співпрацює все більша кількість роботодавців і з кожним новим успішним «кейсом» довіра до установи зміцнюється. Ми відкриті до будь-якого роботодавця і націлені на те, щоб якомога швидше укомплектувати вільні вакансії кваліфікованими працівниками. В рамках реформування клієнтом служби зайнятості номер 1 став саме роботодавець і сьогодні ми перетворюємось на якісну високоефективну сервісну установу. Ми дійсно відкриті та дійсно хочемо зробити якісні перетворення, тож чекаємо від членів ЄБА активності та співпраці», – наголосив С. Кравченко.

Під час зустрічі представники служби зайнятості презентували основні напрямки реформування відомства, а також можливості установи щодо якісного підбору персоналу, безкоштовне навчання та перенавчання персоналу на замовлення роботодавця.

Європейська Бізнес Асоціація (EBA – англ.) – організація міжнародного бізнесу в Україні, яка об'єднує більше 900 європейських, українських та міжнародних компаній. Серед членів ЄБА такі великі компанії, як BDO, Coca-cola HBC Ukraine, IDS Borjomi, КИЇВСТАР, NESTLE, PEPSICO, SHELL та інші.

За інформацією Держслужби зайнятості

0