Постанова Кабінету Міністрів України «Деякі питання Державної санітарно-епідеміологічної служби»

від 29 березня 2017 р. № 348

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Відмінити рішення про реорганізацію Державної санітарно-епідеміологічної служби шляхом її приєднання до Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

2. Ліквідувати Державну санітарно-епідеміологічну службу.

3. Покласти на Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів завдання і функції з реалізації державної політики у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення та із здійснення контролю (нагляду) за дотриманням вимог санітарного законодавства (крім функцій з реалізації державної політики у сфері епідеміологічного нагляду (спостереження) та у сфері гігієни праці та функцій із здійснення дозиметричного контролю робочих місць і доз опромінення працівників).

4. Утворити комісію з ліквідації Державної санітарно-епідеміологічної служби.

Затвердити головою комісії Голову Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Лапу Володимира Івановича.

Голові комісії:

затвердити її персональний склад;

забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з ліквідацією Державної санітарно-епідеміологічної служби;

поінформувати Кабінет Міністрів України про результати проведеної роботи.

 

Прем’єр-міністр України                                                                    В. ГРОЙСМАН

0